HEREN 1 KAMPIOEN !!!

Nieuws afbeelding

Het is gelukt, Heren 1 is kampioen van de Promotieklasse! In een prachtige ambiance werd met 4-1 van Almere gewonnen waarmee het zo begeerde kampioenschap werd binnen gesleept. Hiermee keert Nijmegen Heren 1 na bijna 50 jaar terug op het hoogste niveau, de Hoofdklasse.

De zondag begon al goed doordat Dames 1 knap wist te winnen van kampioen Huizen. Dames 1 heeft hierdoor nog steeds kans om de play-offs te halen. Na de wedstrijd van onze dames mocht Ronnie Ruysdael het in grote getalen opgekomen publiek opwarmen. Het publiek zong uit volle borst mee ‘London is leuk, New York is best fijn, maar het liefste wil ik in Nijmegen zijn!’.

In een muur van blauwe rook kwamen de spelers het veld op waarna de kampioenswedstrijd kon beginnen. In het tweede kwart opende David Blom de score: 1-0. Kort daarop scoorde Tijn Stuve de 2-0!

In de rust van de wedstrijd hebben we als club afscheid genomen van An Nijkamp die 10 jaar een zeer belangrijke kracht voor Dames 1 is geweest. An bedankt!

Daarna volgde in het derde kwart doelpunten van Gijs van Alken en Kjell Bakker. Het kampioenschap en de promotie naar de Hoofdklasse waren een feit waarna het feest losbarstte! Tot in de late uurtjes hebben we met z’n allen genoten van deze prachtige dag.

Dank aan alle trouwe supporters, de spelers, de staf, de sponsoren, en alle vrijwilligers die dit fantastische succes hebben mogelijk gemaakt. We zijn ontzettend trots op "Nijmegen”!

Wil jij bijdragen aan het succes van Heren 1 in de Hoofdklasse? Kijk dan snel op www.passion4hockey.nl. Bijdragen kan individueel of als team.


 
Geplaatst op 13-5-2024 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.