Martin vd Rakt nieuwe coach D1

Nieuws afbeelding

Met ingang van seizoen 2024-2025 zal Dames 1 onder leiding staan van Martin van de Rakt.

Martin is geen onbekende van de club. Van 2012 tot 2016 werkte hij ook al met de damesploeg van Nijmegen, oa in de periode dat zij in de Hoofdklasse uitkwam. Van 2017 tot 2020 heeft Martin bij Hockeyclub Tilburg het eerste damesteam onder zijn hoede gehad. Vanaf 2020 tot heden werkt hij in België, bij Royal-Victory Dames 1. Daarnaast traint en coacht hij ook de nationale meisjesploeg van België U16.

Nijmegen is blij met het aantrekken van deze ervaren trainer en trots dat, net als bij de heren, ook nu weer een coach na een aantal seizoenen terugkeert bij de club waar hij al eerder actief was.

Na vele jaren uitkomend in de Promotieklasse, en een kort uitstapje van één seizoen naar de Overgangsklasse, staat Nijmegen Dames 1 op dit moment stevig op de vijfde plek, op één punt afstand van de nummer drie en op slechts vijf punten van de nummer één. Met nog vijf wedstrijden te spelen is er nog van alles mogelijk en blijft de competitie tot het eind spannend.

Martin zal samen met zijn nieuwe rechterhand de huidige trainersstaf, bestaand uit Bas De van der Schueren en Erik Jazet, opvolgen. Deze laatste twee heren willen we danken voor hun inzet de afgelopen jaren. Zij zijn erin geslaagd van Dames 1 een stabiele ploeg te maken, die zich stevig heeft weten te manifesteren in de Promotieklasse.

Voor meer informatie of nadere toelichting:
Stichting Tophockey Nijmegen - [email protected]


 
Geplaatst op 20-4-2024 | Laatste Nieuws