Dennis van de Pol keeperstrainer

Nieuws afbeelding

Dennis van de Pol wordt in het komende seizoen de nieuwe keeperstrainer van NMHC ‘Nijmegen’ en volgt daarmee Peter van Emst op die na 4 jaar besloten heeft zicht te focussen op zijn maatschappelijke carrière.

Op het gebied van het trainen van keepers mag terecht gesteld worden dat Dennis zijn mannetje staat. Dennis is enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Dennis van de Pol en ben een professionele keeperstrainer. Ik heb mij de laatste 10 jaar vol heeft gestort op het keepersvak na zelf als keeper de hoofdklasse te hebben gehaald. Wat begon met het trainen van de keepers op de eigen club, tot het organiseren van kampen, veel trainingen geven als bijbaantje en nu zelfs de laatste jaren als professional de hele week bezig zijn met keepen! Door samen te werken en training te krijgen van verscheidene top keeperstrainers heb ik mijn eigen stijl ontwikkelt wat zorgt voor technische, tactische, energieke en vooral ook erg leuke en leerzame trainingen.

Momenteel geef ik naast de trainingen op Nijmegen onder andere ook training aan de Nederlandse jeugdelftallen, diverse promotieklasse en hoofdklasse keepers in Nederland en België. Ook heb ik voor de afgelopen Olympische Spelen de dames van Canada getraind net als de heren van India die een bronzen medaille hebben behaald!

Dennis zal bij NMHC "Nijmegen" de jeugdselectiekeepers en keepers van Dames 1 gaan trainen. Anko Teulen zal aankomend seizoen de breedte en seniorenkeepers blijven trainen en Yorick Hilbers de jongste jeugdkeepers.

Wij wensen Dennis heel veel succes!


 
Geplaatst op 8-6-2022 | Keepers

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.