MC8 ook klasse hoger kampioen!

Nieuws afbeelding

Ook een klasse hoger blijft MC8 maar winnen. Met nog twee wedstrijden te gaan is dit recreatieteam met louter eerstejaars hockeysters alweer kampioen.

Daarmee is MC8 zowel herfst-, zaal- als lentekampioen en verloor in het in het hele jaar precies één wedstrijd, op een winter zondagochtend in de zaal. Deze lente, één klasse gepromoveerd naar de vierde, werd precies één keer gelijk gespeeld. Dat was vorige week, toen een groot deel van de meiden op schoolkamp was en er noodgedwongen met invallers werd gespeeld. De andere wedstrijden werden fors gewonnen.

Het batig doelsaldo bedraagt momenteel 27, maar liefst 26 meer (en 7 punten meer) dan de nummer 2, het Arnhemse HCM MC4, dat afgelopen zaterdag in een rechtstreeks duel werd verslagen, waarna onze meiden niet meer in te halen vallen.

Dat betekent niet dat ze op hun lauweren gaan rusten. Komende zaterdag is de laatste thuiswedstrijd en is het team toevallig één van de teams die in het Simpel Superfan Event in het zonnetje worden gezet. Ze zullen daarom op het hoofdveld spelen. Om 10:45 gaat het los tegen Zevenaar MC3, dat op de vierde plaats staat.

Felicitaties voor alle meiden en de top-begeleiding!


 
Geplaatst op 21-5-2019 | Jeugd

Sponsoren