Help de club 30 min per week!

Nieuws afbeelding Hockeyclub Nijmegen groeit. En dat komt mede door de inzet van een heleboel betrokken leden, oud-leden, ouders van leden of gewoon mensen die onze club een warm hart toedragen. Bedankt daarvoor!

Heb je als vrijwilliger nog wat tijd over of wil je graag voor het eerst wat gaan doen voor de club? Kijk dan eens naar de volgende openstaande vrijwilligersfuncties:

Gezocht: ondersteuning voor de nieuwe materialencommissie (gem 30 min pw)
De waarde en de hoeveelheid materialen om wedstrijden te spelen en te trainen zijn groot. Door het oprichten van een nieuwe materialencommissie (MC) voor komend seizoen, willen we spel-, trainers en keepersmaterialen beter gaan beheren. De materialencommissie werkt zelfstandig, maar werkt nauw samen met het technische hart en de verschillende NMHC-commissies. We zijn op zoek naar meerdere enthousiaste leden of enthousiaste vaders/moeders die hierbij willen helpen. Neem graag voor aanmelden of vragen contact op met verenigingsmanager Marnix van Trigt via [email protected] of 06-50503690.

Gezocht: ondersteuning voor de sponsorcommissie
De sponsorcommissie is dringend op zoek naar nieuwe leden. Aan het einde van dit seizoen zal een aantal leden afscheid nemen en zal tevens de voorzitter vervangen dienen te worden. Wie wil ons de benodigde "handjes” bieden en "Nijmegen” weer een stapje vooruit helpen met nieuwe (sponsor)ideeën? Wij horen graag van je, zodat we je meer informatie kunnen geven over de taken en tijdsbesteding van deze leuke commissie. Stuur een bericht naar pitcherclub@nmhc.nl of bel met Peter Remijn, 06-51306379

Gezocht: ondersteuning voor de kledingcommissie (gem 30 min pw)
We zoeken minimaal 2 leden of ouders van leden die het leuk vinden alle nieuwe leden in ons mooie blauwe tenue te hijsen. Kort samengevat ben je betrokken bij het bestellen, uitgeven en beheren van de diverse kleding van NMHC "Nijmegen".
Lijkt dit je wat? Neem dat graag even contact op met Marnix via [email protected] of 06-50503690.

Gezocht: bestuursleden!
Wil je toch liever wat meer invloed uitoefenen op het reilen en zeilen bij de vereniging? Heel graag zouden we de volgende bestuursfuncties voor komend jaar ingevuld zien:
- jeugdzaken
- penningmeester
- communicatie
Neem voor antwoorden op vragen of functie-inhoud graag contact op met [email protected]

Vrijwilligers zijn top!


 
Geplaatst op 16-5-2019 | Vrijwilligers zijn top!

Sponsoren