Onze club is nu ook cashless!

Nieuws afbeelding

Vanaf 1 januari 2018 willen we beduidend minder contant geld op de club hebben. Afrekenen doen we dan voortaan graag met de PIN. Door het systeem van 'contactloos' betalen neemt de transactiesnelheid aan de kassa aanmerkelijk toe. Daarnaast zijn er natuurlijk nog andere voordelen; geen gedoe met wisselgeld in kassalades, geen fouten meer in het teruggeven van wisselgeld. Ook voor het openen en na het sluiten van de bar levert het zijn besparingen op; minder administratie, minder handelingen doen met contant geld en minder kans om fouten te maken.


Maar het belangrijkste is natuurlijk onze veiligheid; de afwezigheid van het contante geld maakt het leven van onze barmedewerkers minder kwetsbaar voor lieden met foute bedoelingen. Het is s’avonds echt niet altijd prettig om je met geld op de 'open' parkeerplaats van de club te begeven.


In de praktijk betekent dit dat wij je voortaan vragen met pin te betalen. Voor volwassenen, voor seniorenteams, voor ouders van jeugdteams zijn er tegenwoordig een hoop mogelijkheden om gemakkelijk 'een pot' te kunnen maken of elkaar snel iets terug te kunnen betalen. Denk aan het inmiddels bekende 'Tikkie' of 'Slice' van Bunq. Ook voor kinderen heeft de bank een acceptabele pasjesoplossing. Zoek maar eens na. Vooralsnog houden we nog wel wat kleingeld in kas voor de 'kleine' kinderlijke bestellingen.


Betalen met GEPAST geld blijft de komende tijd (nog even) mogelijk. Maar wisselgeld is in de kassa niet meer vanzelfsprekend voorhanden. Het is dan vanaf 1 januari ook niet meer mogelijk om aan de kassa 'bij te pinnen'.


Verandering dient altijd even zijn weg te vinden, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we net als vele andere sportverenigingen mee kunnen met de tijd en hopen dan ook op jullie begrip.


 
Geplaatst op 21-12-2017 | Accommodatie

Gerelateerde nieuwsberichten

Clubhuis (bijna) gesloten!

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.