Mogelijkheden sponsoring

 

NMHC "Nijmegen" is opgericht in 1906 en kent een rijke historie in de regionale en landelijke hockeywereld.

Met ca 2.000 leden behoort NMHC "Nijmegen" tot de 10 grootste hockeyverenigingen van Nederland. Er is aandacht voor tophockey, breedtehockey, g-hockey, trimmers en er is een bloeiende bedrijfscompetitie. Elke week bezoeken meer dan 6.000 spelers en toeschouwers onze sportaccommodatie aan de d'Almarasweg te Nijmegen.

‘Nijmegen’ is een belangrijk en sportief middelpunt van de stad Nijmegen. Maar ook een plaats waar sociale en zakelijke contacten worden gelegd en onderhouden. Van oudsher is het een hockeyvereniging met een sterk ‘familiegevoel’. Gezelligheid en topsport gaan bij ons hand in hand en daar zijn we trots op.

NMHC "Nijmegen" heeft een actieve businessclub, de PitcherClub genaamd. De PitcherClub bestaat uit ± 60 bedrijven en vele vertegenwoordigers uit het regionale bedrijfsleven. Voor de leden worden verschillende soorten evenementen en netwerkbijeenkomsten georganiseerd.

Ter promotie van uw merk, product of dienst maken wij gebruik van verschillende on- en offline media en reclamemogelijkheden. Er zijn kant-en-klare sponsorpakketten samengesteld tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Heeft u speciale wensen en wilt u liever een sponsorpakket op maat? Ook dat is mogelijk.

Kunnen wij u binnenkort verwelkomen als nieuwe sponsor? De leden van de sponsorcommissie kunnen u alles vertellen over de sponsormogelijkheden. Ook zorgen wij ervoor dat u zich snel thuis voelt binnen ons netwerk en de club.

Voor meer informatie over de inhoud van de sponsorpakketten en al uw vragen, kunt u contact opnemen met de leden van de sponsorcommissie of stuurt u ons een e-mail naar [email protected].

Tot ziens bij NMHC "Nijmegen"

De sponsorcommissie:
Dennis Ederzeel 06 – 538 102 55
Oscar Janssen 06 – 117 870 52
Peter Paul Geraeds 06 – 519 221 49
Bart Jacobs 06 – 519 938 33
Maarten van Heumen 06 – 440 638 77
Peter Verstegen 06 – 204 114 94
William Heemstra 06 – 109 220 87
Jeroen van Bennekom 06 – 411 632 27
 

NMHC "Nijmegen" = laagdrempelig samen hockey kijken en elkaar ontmoeten. Wordt PitcherClub lid en beleef het samen met ons.
  • Circa 6 x per seizoen bijeenkomst bij H1/D1
  • Lidmaatschap is voor 2 personen (1 introducé mogelijk)
  • Eigen bar
  • Regelmatig eigen tent op tribune
  • Drinken & Borrelhap tijdens en na wedstrijd (1 uur afloop) is gratis.
  • Vermelding Website / Logo op Pitcherclub bord
  • Pitcher bij NMHC bar aanwezig (logo met sticker)
  • Iedereen kan lid worden! (geen bord dan 650 euro per seizoen)
  • Mogelijkheid tot zelf te organiseren activatieactie. -) Inzet social media kanalen NMHC "Nijmegen"

Daarbij organiseren we regelmatig bedrijfsbezoeken, onze jaarlijkse NMHC Rally, een thema-diner en een fundraising gala.

Meer weten over alle mogelijkheden en de prijzen? Stuur ons dan een e-mail naar [email protected] of bel één van de commissieleden.

 

 

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.