Lollies en "Shake Hands" op Paas-Zaterdag

Initiatief van Union, HCQZ en NMHC "NIjmegen"

UNION, HCQZ en NMHC "Nijmegen" willen gezamenlijk sportief gedrag stimuleren. Paas-zaterdag gaat op drie clubs "Shake Hands" van start en is er een lolly actie.
 >> Meer

Geen Trainingen op 2e paasdag

Geen trainingen in de meivakantie

Op 21 april is er geen training voor de Jongste Jeugd en Jeugd ivm 2e paasdag. Van 28 april tot 2 mei zijn er geen trainingen voor de Jongste Jeugd en Jeugd ivm de meivakantie. Op Goede Vrijdag (18 april) en Bevrijdingsdag (5 mei) wordt er gewoon getraind.
 >> Meer

JD1 en JB2 al kampioen district Oost

Met een overwinning op Ares JD1 en een verlies van concurrent Wageningen heeft Nijmegen JD1 zich zaterdag al verzekerd van het districtskampioenschap in de topklasse. Als kampioen gaan ze 7 juni meedoen aan D-day op Gooische.

JB2 staat met nog drie wedstrijden te spelen al 11 punten los van nummer twee in hun poule. Ook z  >> Meer
Dit is nieuw op de site   Water of zand?

STN Bestuursleden gezocht

Onze topteams Dames en Heren 1 worden aangestuurd door het bestuur van Stichting Tophockey Nijmegen (STN). Het bestuur van STN is verantwoordelijk voor de sponsoring (PitcherClub) alsmede de hockey inhoudelijke begeleiding.
 >> Meer

Kom JIJ de vrijwilligerscommissie versterken?

Op dit moment zijn wij opzoek naar betrokken leden en/of ouders van junioren, die deze verder te vormen commissie willen komen ondersteunen.
De uitdaging is dat de commissieleden de vrijwilligerscommissie vorm gaan geven rondom de volgende pijlers: het behartigen van de belangen van de vrijwilligers, het uitzetten van vacatur  >> Meer

Veldindeling woensdag Jongste Jeugd Benjamins


 >> Meer

Buiten trimmen voor 50+

Elke dinsdag middag, van 13.30 tot 14.30 uur, is er onder leiding van een deskundige trainster, trimhockey bij NMHC op de d’Almarasweg te Nijmegen.
 >> Meer
 

D-Kamp komt weer in zicht

Ook dit jaar wordt er weer een D-Kamp georganiseerd. Op zaterdag 7 juni t/m maandag 9 juni gaat het weer gebeuren. Meld je snel aan want vol is vol!
 >> Meer

Veldindeling woensdag JJ E6 en F


 >> Meer

Tuchtzaken

Binnen de arbitragecommissie zijn Erik Olde en Bart-Jan de Lange aangesteld als tuchtcoordinatoren. In het verleden was er, zowel bij spelers als bij teambegeleiders en scheidsrechters, nog wel eens twijfel over de gevolgen van gele en rode kaarten.
 >> Meer
 
 
lidnummer 
wachtwoord 
vergeten? 
zoek 
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning