Invallers uit andere teams

Illegaal invallen betekent boete!

Inmiddels heeft de club weer een boete te pakken voor invallen bij een lager team. Competitievervalsing en zonde van het geld natuurlijk.... De preciese regels staan beschreven in het bondsreglement (zie knhb.nl). Een houvast vindt u in de tekst hieronder.
 >> Meer

24 juni ALV met bestuurswisseling

Nieuwe bestuurders voor verschillende functies

Het einde van het seizoen nadert. Voor onze club betekent dit dat er zaken worden afgerond van het huidige seizoen en opgestart voor het volgende seizoen.
 >> Meer

De hockeyclubs en de collegevorming Nijmegen

In Nijmegen zijn onderhandelingen aan de gang voor een nieuw college van B&W.  Op 17 april hebben de hockeyclubs NMHC "Nijmegen”, HCQZ en Union gebruik gemaakt van de inspraakmogelijkheid op het stadhuis t.b.v. de collegevorming.
Geflankeerd door de voorzitters van de drie verenigingen, Liesbeth Merkx (NMHC), Henk Staal (HCQ  >> Meer
Dit is nieuw op de site   Water of zand?

Jongens JC1 wint Junior EHL

Jongens C1 heeft de eerste EHL Junior Cup gewonnen. In Eindhoven versloegen zij in de halve finale Rotterdam en later Laren in de finale. De Cup ging in de bus mee naar Nijmegen.
 >> Meer

Zondag 27 april TD met DJ Mike

Komt u ook Dames 1 en Heren 1 aanmoedigen. Dames 1 speelt een oefenwedstrijd tegen MOP Dames1 om 12.45 uur. Heren1 speelt een competitiewedstrijd tegen Rood-Wit om 14.45 uur. Vanaf 16.00 uur start de disco met DJ Mike. We maken er samen een mooie middag van. De bierkraan sluit om
 >> Meer

D-Kamp komt weer in zicht

Ook dit jaar wordt er weer een D-Kamp georganiseerd. Op zaterdag 7 juni t/m maandag 9 juni gaat het weer gebeuren. Meld je snel aan want vol is vol!
 >> Meer

Veldindeling woensdag JJ E6 en F


 >> Meer

Betalingsherinneringen 2013-2014

De laatste aanmaningen voor het betalen van de contributie zijn verstuurd. De uiterste datum dat uw contributie verplichtingen op de rekening van NMHC moeten zijn bijgeschreven is 1 mei 2014. Na deze datum zijn de leden die in gebreke blijven automatisch niet meer speelgerechtigd.
 >> Meer

Tuchtzaken

Binnen de arbitragecommissie zijn Erik Olde en Bart-Jan de Lange aangesteld als tuchtcoordinatoren. In het verleden was er, zowel bij spelers als bij teambegeleiders en scheidsrechters, nog wel eens twijfel over de gevolgen van gele en rode kaarten.
 >> Meer
 

Geen trainingen in de meivakantie

Van 28 april tot 2 mei zijn er geen trainingen voor de Jongste Jeugd en Jeugd ivm de meivakantie. Op Bevrijdingsdag (5 mei) wordt er gewoon getraind.
 >> Meer

STN Bestuursleden gezocht

Onze topteams Dames en Heren 1 worden aangestuurd door het bestuur van Stichting Tophockey Nijmegen (STN). Het bestuur van STN is verantwoordelijk voor de sponsoring (PitcherClub) alsmede de hockey inhoudelijke begeleiding.
 >> Meer

Kom JIJ de vrijwilligerscommissie versterken?

Op dit moment zijn wij opzoek naar betrokken leden en/of ouders van junioren, die deze verder te vormen commissie willen komen ondersteunen.
De uitdaging is dat de commissieleden de vrijwilligerscommissie vorm gaan geven rondom de volgende pijlers: het behartigen van de belangen van de vrijwilligers, het uitzetten van vacatur  >> Meer

Veldindeling woensdag Jongste Jeugd Benjamins


 >> Meer

Opzeggen lidmaatschap voor 15 mei

Daar waar andere jaren de KNHB de teamopgaven voor het komende seizoen pas in juni wilde ontvangen, is dat dit jaar al half mei. 
Dit betekent dat het opzeggen van het lidmaatschap dit jaar voor 15 mei moet plaatsvinden. Ook het voorlopig opzeggen dient voor 15 mei plaats te vinden. De voorwaarden voor het opzeggen staan ver  >> Meer

Buiten trimmen voor 50+

Elke dinsdag middag, van 13.30 tot 14.30 uur, is er onder leiding van een deskundige trainster, trimhockey bij NMHC op de d’Almarasweg te Nijmegen.
 >> Meer
 
 
lidnummer 
wachtwoord 
vergeten? 
zoek 
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning