Gezocht: cameratoppers

Videoanalyses zijn inmiddels een vast onderdeel van de trainingen en de wedstrijdbesprekingen van Heren 1 en Dames 1. Om die reden is het belangrijk dat van elke wedstrijd videobeelden worden gemaakt.
Wil jij Heren 1 en Dames 1 helpen bij het behalen van de beste prestatie en een kijkje nemen in de keuken van onze top teams, en de allerbeste  >> Meer

Uitwisseling met Union en QZ op 29 augustus

Op 29 augustus 2015 is er weer de traditionele uitwisseling met Union, voor jongste jeugd en junioren. Dit jaar doet QZ voor het eerst ook mee.
Om weer even te oefenen en te wennen aan elkaar voordat de competitie begint. Behalve de eerstelijnsteams worden ALLE TEAMS ingepland. Plan dus zelf geen oefenwedstrijd op die dag! Hou de site in  >> Meer

Inloggen op je pagina gewijzigd

Op onze site is iets gewijzigd, waardoor het inloggen op je persoonlijke pagina ook is verplaatst. Het inloggen kan nu door op 'inloggen' te klikken in de lichtblauwe balk onder het zoekscherm (boven rechts). Je gaat nu direct naar Lisa.

Succes!
 >> Meer
Dit is nieuw op de site   Water of zand?

Siem Schoenaker in Nederlands Jongens A

Bondscoach Bas Bruin heeft donderdag de definitieve selectie van Nederlands Jongens A voor het EuroHockey Youth Championship U18 bekendgemaakt.

Dit zijn de 18 namen die van 19-25 juli in Santander gaan strijden voor de titel.

Hieronder de lijst met de definitieve selectie.


Naa  >> Meer

Zaalhockey plannen 2015-2016

Terwijl de zomervakantie nog voor ons ligt, is de zaalcommissie alweer druk aan het werk voor het komende winterseizoen. De afgelopen jaren is de animo voor zaalhockey enorm gestegen, ook bij onze club. (Afgelopen zaalseizoen hebben 49 jeugdteams meegedaan aan de competitie). Begrijpelijk, zaalhockey is een superleuk en snel spel, waarbij ieder  >> Meer

€20,- ledenkorting voor de Nationale Sportkampen!

Doe mee aan de Nationale Sportkampen op NMHC van 24 t/m 28 augustus. Deze zomervakantie wordt er een Tophockeykamp, een Original Hockeykamp en een Sport&Spelkamp georganiseerd op NMHC. Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook? 
Tophockeykamp (8-14 jaar) op NMHC
Het Tophockeykamp staat de hele week in het teken  >> Meer
 

Richard Berkenhagen nieuwe materiaalcommissaris

Vanaf zondag is het beheer van de keeperuitrustingen en de trainingsmaterialen van NMHC overgenomen door Richard Berkenhagen (de vader van jeugdkeepers Sara en Joep). Hij neemt het stokje over van Harry Dillerop die deze functie zo’n 10 jaar meer dan voortreffelijk heeft ingevuld.
Samen met Henk Peters, de voorzitter van de keepersco  >> Meer

Nieuwe spelregels per 1 aug '15

Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd:
1. Veldspelers zijn verplicht mondbescherming ('bitje') te dragen gedurende de wedstrijd. Dit geldt voor alle categorieën spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden.
Spelers kunnen uitslu  >> Meer

Bedrijfshockey op Nijmegen, hoe, wie, wat, waar

Wat is bedrijfshockey?
In de bedrijfshockeycompetitie nemen teams van bedrijven, non-profitorganisaties, diensten en beroepsgroepen het op maandagavond tegen elkaar op. Er wordt gespeeld in mixed poules. Vanaf 2001 staat het bedrijfshockey onder auspiciën van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. De KNHB streeft ernaar om tegemoet te  >> Meer
 
 
zoek 
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning