Training senioren gaan door

Als de weersomstandigheden het toelaten blijft het clubhuis de komende weken in de avond open voor de seniorentraining. Vanaf ca 19.30 uur gaat het clubhuis open en de lichten aan. Vanaf 22 december tot begin februari is het complex in z'n geheel gesloten. ...  >> Meer

3e editie 024-zaalhockeytoernooi - 3/12

Op zaterdag 3 december a.s. vindt in de Jan Massinkhal te Nijmegen het prestatieve 024-zaalhockeyternooi plaats voor de hoogst spelende jongens C-teams van Nederland. Tijdens dit landelijke zaalhockeytoernooi, worden de deelnemende teams in staat gesteld hun krachten te meten ter voorbereiding op de zaalcompetitie.
 >> Meer

Sinterklaas bezoekt 'Nijmegen'

Sinterklaas, hockeyende pieten, pepernoten, muziek, een mooi versierd clubhuis, heel veel kinderen, heel veel ouders en natuurlijk die gekke lakei met z’n praatjes!

Gisteren, op woensdagmiddag, heeft de Sint onze mooie club bezocht. Een hele cadeauzak vol met foto’s zijn te zien op onze Facebook-pagina.
 >> Meer

Dit is nieuw op de site   Agenda NMHC

Dames 16 Winterkampioen!

Gefeliciteerd!!  >> Meer

Informatie Zaalhockey 2016 - 2017

Informatie zaalhockeyHieronder vindt u alle algemene informatie betreffende het komende zaalhockeyseizoen. De verschillende onderwerpen hieronder op een rij.
· Zaalhockey: het spel, Spelregelwijziging 2016-2  >> Meer

Eefke Mulder op hockey.nl

Een mooi artikel over ‘onze’ Eefke Mulder op Hockey.nl

https://hockey.nl/artikel/oranje-dames/eefke-mulder-bent-meer-dan-topsporter/
 >> Meer

Zaaltraining JEUGD start in week van 28 november!

De veldtraining voor de jeugd is volgende week (21-25 november) voor het laatst. Uitzondering voor de Jongste Jeugd die op woensdag 30 november nog een keer komen trainen icm de komst van de Goedheiligman.

Aanvullende informatie over de activiteiten in de zaal volgt zo spoedig mogelijk.
 >> Meer

Eerste Vets Day op Nijmegen was top!

Met de nodige hapjes, drankjes, dansjes en een geweldig optreden van het door Toon gesponsorde Swinging Pianos hebben de iets wat oudere jongeren er op de club een mooi feest van gemaakt.

De hapjes van Toon waren echt heerlijk en een afgeleide van de nieuwe menukaart aldaar.

Toon, een grote zaak waar drie klassieke disci  >> Meer

Plastic apart inzamelen op de club!

Hockeyclub Nijmegen gaat beginnen met het apart inleveren van plastic afval.

Hoe?
Eerder zijn er ORANJE containers afgeleverd. Deze staan vanaf nu naast de grijze containers op het terras. Graag willen we iedereen vragen zijn/haar plastic afval (PLASTIC bekertjes, flesjes, zakjes etc.) in die oranje kliko te doen! Ander  >> Meer
 

Trainingsschema Zaalhockey Online

Het trainingsschema voor de zaalhockeyteams staat vanaf vandaag online. Je vindt het onder Hockey in de rubriek Jeugd onder de ingang trainingsschema.   Daar zijn ook de volgende berichten opgenomen.     Trainingsschema zaalhockey
Houd er rekening mee dat het schema regelmatig zal worden aangepast. Je  >> Meer

5 december clubhuis gesloten

In verband met Sinterklaasavond zal er op maandag 5 december de gehele dag geen training zijn. Het clubhuis is tevens gesloten.
 >> Meer

Nieuw op Nijmegen: Sportmassage in het chalet

Wilt u zich zo optimaal mogelijk voorbereiden op een wedstrijd/toernooi of heeft u juist na afloop hiervan last van uw spieren? Heeft u last van uw nek en schouders na een week hard werken of wilt u zichzelf eens goed verwennen? Dan kan een sport- of ontspanningsmassage de juiste uitkomst zijn. Tijdens de massage wordt de doorbloeding van uw  >> Meer

6 meter hoge ballenvanger oefencirkel

We hebben het even aangekeken, maar vonden toch echt dat er nog te vaak ballen van veld 1 naar de oefendriehoek vlogen, daar waar dan getraind wordt of onze (jongste) jeugd lekker aan het spelen is. We hielden dan ook geregeld ons hart vast en hebben vervolgens naar de beste oplossing gezocht.

 Nou had de SVAN,  >> Meer

Update 28.11.16 | Nieuwe tenues

Helaas kunnen we na de winterstop de heren senioren shirts pas uitleveren. Dit komt doordat het merklabel foutief door het shirts is geschoten en hierdoor is een klein gaatje in de kraag ontstaan. Er worden nieuwe shirts gemaakt waar ook direct een aantal  verbeterpunten in worden verwerkt. Deze aanpassingen hebben ook direct consequen  >> Meer
 
 
zoek 
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning