Nijmegen proeft!

Traditional food at Park Brakkesteyn!

Op 5, 6 en 7 september 2014 vindt op Landgoed Brakkesteyn ‘Bourgondisch Nijmegen Proeft’ plaats, een uniek culinair feest voor de zintuigen! In het park, nabij het monumentale koetshuis, komen traiteurs en standhouders uit Nijmegen e.o. samen om u als fijnproever te laten genieten van hun specialiteiten, bereid met aandacht voor natuur en milieu.
 >> Meer

Vrijdag 29 augustus spelregelmiddag C-jeugd

Van 15.30-17.15 uur in het clubhuis

C-spelers fluiten bij NMHC de E-jeugd en dat is soms best spannend! Tijdens deze middag krijgen zij uitleg over de spelregels van hun eigen wedstrijd, maar ook de aangepaste regels voor 6- en 8-tallen. 'Hoe moet je nu eigenlijk fluiten?' komt aan de orde evenals praktisch oefenen.
 >> Meer

Vanaf wo 25 juni t/m zo 10 augustus

is het Clubhuis gesloten

Maar op maandag 11 augustus bent u weer van harte welkom. Een prettige vakantie en tot snel.
 >> Meer

Dit is nieuw op de site   Water of zand?

Huldiging & PitcherClub Event foto's

In de afgelopen weken hebben alle teams het seizoen afgesloten. Iedereen heeft weer even rust en we gaan genieten van de vakantie of misschien wel de 98e Nijmeegse vierdaagse. Als evenementen- en sponsorcommissie kunnen we ook terugkijken op een op een zeer geslaagde en druk bezochte 24 mei.
 >> Meer

Buiten trimmen voor 50+

Elke dinsdag middag, van 13.30 tot 14.30 uur, is er onder leiding van een deskundige trainster, trimhockey bij NMHC op de d’Almarasweg te Nijmegen.
 >> Meer
 

Zaterdag 30 augustus uitwisseling met Union

Op zaterdag 30 augustus vindt weer de traditionele uitwisseling met Union plaats: vriendschappelijke wedstrijden om in de hockeystand te komen voordat de competitie weer start op 6 september. Alle teams van de jongste jeugd en de jeugd (behalve eerste lijnsteams) worden die dag ingepland.
 >> Meer
 
 
lidnummer 
wachtwoord 
vergeten? 
zoek 
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning