Nijmegen proeft!

Traditional food at Park Brakkesteyn!

Op 5, 6 en 7 september 2014 vindt op Landgoed Brakkesteyn ‘Bourgondisch Nijmegen Proeft’ plaats, een uniek culinair feest voor de zintuigen! In het park, nabij het monumentale koetshuis, komen traiteurs en standhouders uit Nijmegen e.o. samen om u als fijnproever te laten genieten van hun specialiteiten, bereid met aandacht voor natuur en milieu.
 >> Meer

M8E1 wint Fair Play Prijs

Zaterdag 28 juni heeft M8E1 deelgenomen aan het Hoofdklasse E Toernooi bij HC Rotterdam. NMHC mocht het in de poule opnemen tegen de 8-tallen van Den Bosch, SCHC, Kampong, Pinoké, Rotterdam en Hurley. Een geweldige ervaring voor deze meisjes, waar zij enorm van genoten hebben. Een plaats in de finale zat er nog niet in, maar de meiden  >> Meer

Vrijdag 29 augustus spelregelmiddag C-jeugd

Vrijdag 29 augustus van 15.30-17.15 uur organiseert de arbitragecommissie een spelregelmiddag voor de C jeugd in het clubhuis.
C-spelers fluiten bij NMHC de E-jeugd en dat is soms best spannend! Tijdens deze middag  krijgen zij uitleg over de spelregels van hun eigen wedstrijd, maar ook de aangepaste regels voor 6- en 8-tal  >> Meer
Dit is nieuw op de site   Water of zand?

Jeugdteams voor het komende seizoen bekend

Je kunt zien in welk team je zit door in te loggen op de site. Zoals elk jaar was het weer een heel gepuzzel maar we denken dat we er een goed geheel van hebben kunnen maken.

We hebben zover als mogelijke rekening gehouden met (individuele) wensen. Om de voorbereidingen voor komend seizoen af te ronden zijn we nu op zoek naar &nbs  >> Meer

Huldiging & PitcherClub Event foto's

In de afgelopen weken hebben alle teams het seizoen afgesloten. Iedereen heeft weer even rust en we gaan genieten van de vakantie of misschien wel de 98e Nijmeegse vierdaagse. Als evenementen- en sponsorcommissie kunnen we ook terugkijken op een op een zeer geslaagde en druk bezochte 24 mei.
 >> Meer
 

Zaterdag 30 augustus uitwisseling met Union

Op zaterdag 30 augustus vindt weer de traditionele uitwisseling met Union plaats: vriendschappelijke wedstrijden om in de hockeystand te komen voordat de competitie weer start op 6 september. Alle teams van de jongste jeugd en de jeugd (behalve eerste lijnsteams) worden die dag ingepland.
 >> Meer

Buiten trimmen voor 50+

Elke dinsdag middag, van 13.30 tot 14.30 uur, is er onder leiding van een deskundige trainster, trimhockey bij NMHC op de d’Almarasweg te Nijmegen.
 >> Meer
 
 
lidnummer 
wachtwoord 
vergeten? 
zoek 
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning